Tue, Apr 07 | Solna Gate AB

INSTÄLLD: Medlemsambassadören 2020

Kan engagerade medlemmar hjälpa er värva nya medlemmar? Välkommen till en utbildning i medlemsengagemang och Peer-to-Peer-värvning.
Registrering är stängd

Tid & plats

Apr 07, 2020, 1:00 PM – 3:30 PM
Solna Gate AB, Hemvärnsgatan 9, 171 54 Solna, Sweden

Om utbildningen

Det finns ingen som påverkar oss lika tydligt idag som en person i vårt eget nätverk. Såväl företag som organisationer skapar nu strategier för att värva nya vänner med hjälp av sina befintliga vänner. 

Utbildningen Medlemsambassadören2020 – morgondagens medlemsvärvare, är en utbildning och inspirationsföreläsning för non-profitsektorn med fokus på hur en medlemsförening kan involvera engagerade medlemmar i sin medlemsvärvning. 

Metoden är helt ny för medlemsorganisationer och är en modell som utgår från den fundraisingmetod som, internationellt, värvar nya givare kraftfullare än någon annan metod: Peer-to-Peer fundraising. Yadoux AB/Patrik Haggren ligger bakom den metod för ambassadörsvärvning av nya medlemmar som just nu ett antal av landets största föreningar lanserar.

Utbildningen omfattar: 

  • Peer-to-Peer som metod samt dess utveckling. 
  • Medlemsambassadören: Persona, roll och engagemangsformer. 
  • Aktuell data kring värdet av personliga rekommendationer. 
  • Omvärld och aktuella nyckeltal. 

PRIS: 2 250 kr (+moms)

Varmt välkommen! 

Registrering är stängd

Dela

Kontakt

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar. Du kan antingen använda formuläret nedan, eller kontakta Patrik på mail, patrik.haggren@yadoux.se, eller telefon, 0721 - 74 80 10.

© 2019 Yadoux AB. All rights reserved.

YADOUX  AB, Hemvärnsgatan 9, 171 54  Stockholm

Yadoux_logo_subtitle_orange_RGB_2019.png